Homma haltuun -sivusto on tarkoitettu juuri Sinulle ikään ja sukupuoleen katsomatta, joka olet kiinnostunut saamaan asioitasi kuntoon.

Sivuston tavoite on helpottaa Sinua löytämään erilaisiin haasteisiin ratkaisuja yhdestä paikasta. Sivustolta löydät yksinkertaisia käytännön vinkkejä, joita voit toteuttaa silloin, kun se Sinulle sopii.

Sivuston käyttö ja ohjeet on pyritty tekemään helpoksi ja käytännönläheiseksi, mutta emme ole kuitenkaan vastuussa mahdollisista seuraamuksista, joita sisällön soveltaminen mukanaan tuo. Teet kaikki sivustolta löytyvät vinkit ja ruokavaliokokeilut täysin omalla vastuulla. Älä osta tuotteita tai tee harjoituksia, mikäli et ole varma, että niistä on Sinulle apua tai että ne auttavat Sinua saavuttamaan tavoitteesi. Emme myöskään vastaa kolmansien osapuolien sivustojen turvallisuudesta tai evästeistä.

Usein menestystä ja asioiden hoitamisesta oikeille raiteille pidetään jotenkin vaikeasti saavutettavissa, mutta sitä se ei ole. Riittää, että päätät aloittaa muutoksen ja teet pieniä asioita pikku hiljaa. Vuodessa on 365 päivää, 52 viikkoa ja 12 kuukautta. Tuosta on helppo laskea montako asiaa pystyt vuodessa muuttamaan, jos muutat esimerkiksi yhden päivässä tai vain yhden viikossa tai kuukaudessa. Suosittelen aloittamaan yhden asian muuttamisen kerralla! Kun se on muuttunut rutiiniksi elämässäsi, voit aloittaa toisen.

Muutama varoituksen sana vielä tähän loppuun: mikäli Sinulla on huono päivä tai vetämätön olo, niin sivusto voi saada Sinut paremmalle tuulelle, innostumaan jostakin tai jopa fiilistelemään!

Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä, ota rohkeasti yhteyttä: palaute(at)hommahaltuun.fi.

Terveisin, Homma Haltuun -toimitus

Ps. Lisää sivusto heti kirjanmerkkeihisi, niin Sinun on helppo palata myöhemmin aiheiden pariin! Ja mikäli pidit jostakin julkaisusta, voit jakaa sen helposti ystävillesi artikkelin lopusta löytyvillä painikkeilla. Otetaan yhdessä Hommat Haltuun!