Olet tässä
Etusivu > Ajatus haltuun > 5 vinkkiä onnelliseen elämään!

5 vinkkiä onnelliseen elämään!

onnellinen

Jos Sinusta joskus tai joka päivä tuntuu kurjalta, eikä mikään kiinnosta tai onnistu, niin kokeile ajattelun voimaa. Ajattelun voima on uskomattoman voimakas. Tässä sinulle 5 vinkkiä onnelliseen elämään!

Rhonda Byrnen lanseeraama elämänhallinta-menetelmä Salaisuus perustuu myönteiseen ajatteluun ja ajatusten magneettiseen vetovoimaan. Toisin sanoen ajatukset vetävät heijastelemiaan olosuhteita puoleensa, joten saat juuri sen, mitä ajattelet.

1. Mieti, mitä todella haluat elämässäsi.

Pysähdy hetkeksi. Rauhoitu. Kuuntele ajatuksiasi. Älä anna ulkoisten paineiden ohjailla sinua harhaan, vaan visualisoi mielessäsi se, mitä haluat elämässäsi saavuttaa ja minkälainen haluat itse olla.

Miettimällä sitä, mitä haluat, saat tilaisuuden tehdä itsellesi päämääräsi selviksi. Kun päämäärä on selvä, se on helppo saavuttaa.

2. Tee selkeä toive.

Poista ”en tahdo” ajatustesi sanavarastosta loppuelämäksesi ja ajattele tästä eteenpäin vain sitä, mitä tahdot.

Usein on helpompi määritellä ne asiat, joita ei halua tapahtuviksi, kuin ne, jotka todella tekisivät onnelliseksi. Mutta Salaisuus käskee tekemään juuri päinvastoin: lähde liikkeelle haluamistasi yksinkertaisista, konkreettisista asioista. Unohda asiat, joita et tahdo! Unohda vaihteeksi varasuunnitelman tekeminen jo ennalta odottamasi epäonnistumisen varalta ja keskity onnistumiseen!

Älä mieti sitä, mitä et halua olla, vaan sitä, minkälaiseksi haluat tulla.

3. Opettele hallitsemaan ajatuksesi.

Tietoisesti tai tiedostamatta vedät puoleesi sitä, minkä parissa ajatuksesi askartelevat. Älä kierrä kehää ikävien ajatusten ympärillä, koska muuten keskität kaiken energiasi ja voimasi niihin – ja ne alkavat vetää ikäviä tapahtumia puoleensa.

Vetovoiman laki ei kuule kieltosanoja eikä ymmärrä mitä sinä pidät hyvänä tai pahana. Se tuo sinulle sen, mitä ajattelet. Opettele siis ajattelemaan asiat myönteisten toivomusten kautta.

4. Usko siihen, mitä toivot!

Usko onnistumiseen on salaisuuden ydin. Visualisoi kaikki jo valmiiksi mielessäsi. Tunne niitä tunteita, miltä sinusta tuntuisi, kun olet jo saavuttanut haluamasi.

Ajatuksilla on taajuutensa. Jos tunnet ikäviä tunteita, olet taajuudella, joka vetää puoleensa lisää kielteisyyttä. Kielteisten tunteiden aiheuttamaa taajuutta voit muuttaa hetkessä palauttamalla mieleesi jonkin hyvän muiston tai esimerkiksi kuuntelemalla lempimusiikkiasi. Myös kiitollisuuden ja rakkauden tunteet korjaavat tehokkaasti energioiden suuntaa.

Kun olet tehnyt toiveesi, käyttäydy kuin toiveesi olisi jo toteutunut ja ole kiitollinen siitä jo etukäteen. Silloin olet samalla taajuudella toiveesi kanssa – säteilet taajuutta, jossa sinä olet jo onnistunut.

5. Käytä ajatusten voimaa!

Jos haluat käyttää vetovoiman lakia hyväksesi, ota se päivittäiseksi tavaksi. Mitä enemmän käytät sisälläsi olevaa voimaa, sitä enemmän voimaa vedät käyttöösi. Sinun ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin tuntea olosi hyväksi juuri nyt.

Lähde: Rhonda Byrne, Salaisuus, WSOY 2008.

Samankaltaiset hommat

Sivun ylös